Torsdag

Idag har jag varit på skolan hela dagen. Vi läste och pratade om materia. Vi labbade också en del. Jag tyckte att det var roligt. Intressant med sådana här saker, speciellt när man fattar :)

Här hemma tog jag det bara lugnt sen. Jag åt pannkakor med sylt, grädde och bär och jag har kollat på tv.
Jag kikar även på BB nu! Det är så roligt att se när andra människor blir rädda. Huset skrämmer ju ihjäl deltagarna med massa otäckheter!! HAHA!

Imorgon är jag ledig. Kl 12 ska jag klippa mig och gå på stan en sväng. Sedan hem igen och städa. Och jag måste plugga! Så är det bara!!
På lördag åker jag till Vara. Min fina syster skulle bjuda på godsaker och så! Kanske blir utgång också. Vi får se.

Nu ska jag kolla på "Love and other drugs". Jag känner på mig att den är bra ;)

LEDIG!

Ja, idag har jag ingen skola. Skönt!
Men jag klev upp kl nio och ställde mig och diskade. Jag ska idag tvätta fyra maskiner och städa lite. Det blir nog en bra dag.
Jag såg på vädret idag att på fredag så blir det riktigt skönt väder. 11 plus! Sånt gillar vi. Nu känns det verkligen att våren är här. WOHO!!



Söndag

Tog en väldigt lugn morgon. Jag åt frukost och kikade på tv. Sedan fixade jag min reflektion. La till och tog bort en del saker. Nu har jag diskat och plockat lite i lägenheten. Sen drog jag upp persienerna och drog ner dem igen! Det snöar.... Jag orkar inte...

Iaf! Har snackat med Lisa och Ida i helgen och idag (förhoppningsvis) så beställer de tåg biljetter ner hit!! YEII! Tanken är att de ska komma hit under påsk. Jag hoppas att det blir så. Det skulle vara så jätteroligt!!!

Nu ska jag fika lite och sen kika lite på HIMYM tror jag ;) C ya!


Fredag!

Idag klev jag upp tidigt, gick på skolan, hade opponering i 3 timmar och sen åkte jag till Överby fram och tillbaka. Jag sprang in på Cubus och köpte en väska som jag såg i helgen men inte köpte. Så jag var bara i Överby i ca 50 min, sen åkte jag tillbaka till stan igen.
Sen här hemma har jag ätit lite och sedan packat. För jag ska snart gå till bussen som ska ta mig till Lidköping. Där ska jag och studiegruppen vara hemma hos Hanna, som bjuder på mat och massa skojjigheter! Jag ska då sova över hos Hanna och i morgon ska vi två och Veronika gå på stan och hitta på nå. Jag hoppas att vi får fint väder!!
Nu måste jag dra!! Ha de !


v.11

Den här veckan har gått otroligt snabbt. Jag har haft praktik hela veckan och det har varit jätteroligt. Men tråkigt att säga hej då till alla. Förhoppningsvis kommer jag tillbaka dit nästa termin.
Sen jag har ju även fått hem den andra säsongen av "Sons of Anarchy". Jag kommer aldrig ångra att jag köpte den här serien. Jag hoppas att säsong 3 kommer ut på dvd snart. Jag har ju också kollat klart på alla avsnitt som har kommit ut. Nu väntar jag otåligt på säsong 4. Jag har försökt att hitta något datum som det släpps, men inget datum funnet. Men de kanske kommer någon gång i september. Vi får se.

Sedan i torsdags kom min mamma, pappa och min kära Helene hit ner. De stannade tills idag. Mamma och pappa sov på hotell här i stan och Helene sov här hos mig i lägenheten.
I torsdags gick vi ut och åt. Vi gjorde en tidig kväll eftersom jag skulle kliva upp tidigt och åka på praktiken.
I fredags var jag då på praktiken till kl 13. Sedan var jag, mamma, pappa och Helene hemma hos syrran. Hon bjöd på mat och massa trevligt.
I lördags gick vi på Överby en sväng. Det blev en del shopping! Gilla! Sedan var vi hem till Elisabeth och åt mat. Där var det massa folk och det var riktigt trevligt.
Och idag åkte då mina kära gäster hem vid 11 tiden. Och då kollade jag först på ett avsnitt av SOA (hade inte kollat klart på säsong 3 då). Jag hade ju gjort ett avbrott på flera dagar eftersom jag fick gäster och så. Så jag var riktigt sugen på att fortsätta kolla! Sedan pluggade jag i några timmar, kollade på mer SOA, åt mat, kollade på nya Glee avsnittet och sedan kollade jag klart på SOA. Och säsongs avslutningen var så jävla KUNG!! GAAAH!

Nä nu har det blivit mkt tjat om den där jävla serien. Men kan tyvärr inte hjälpa det. Men nu är jag har kollat klart så kan jag fokusera på min exminationsuppgift som ska vara klar på onsdag. Så i morgon ska jag kliva upp tidigt och fortsätta på den. Ska även gå föreläsning i morgon.

Tack och hej för mig!

GLAD

Idag blev jag super glad när jag kom hem!
Jag kollade i min brevlåda och där hade jag fått ett brev och ett vykort av Helene. Jag saknar henne så mkt! Jag träffar henne på torsdag så då ska jag krama sönder henne :)
Sen hade jag även fått säsong ett av "Sons of anarchy" som jag beställde igår! Yeiii!!

 

Helgen.

I fredags vad jag på praktik på dagen först. Det var en rolig dag. Jag satt och målade en hel del :) hehe
Igår var jag hemma och löste melodikrysset (som jag även skickade in) och spelade the sims. Tanken var att jag skulle plugga lite också. Men det kunde jag ju göra idag. Sedan kollade jag på mello finalen igår. Och som vanligt så kommer det bidraget som jag vill att ska vinna, tvåa. Det var riktigt riktigt tråkigt! Jag stängde av teven så fort det var avgjort. Jag orkade inte kolla mer! Så då bestämmde jag mig för att kolla på "Sons of anarchy". Det är en serie som jag inte har orkat kolla på. Jag hade den ner laddad förr men jag tog sedan bort den för jag var inte allt pepp på att se den. Men Hanna sa att serien var jättebra och att jag måste kolla på den. Så igår bestämmde jag mig för att börja kika. Och nu kan jag slå mig själv för att inte ha kollat på serien tidigare!!!!!!! FY FAN! Jag har hittat min nya kärlek.
Så idag har jag kollat på serien HELA dagen (inget pluggande alltså). Man blir helt fast. Den är ganska speciell. Han handlar liksom om mycket olika saker på samma gång. Det är en riktig badass-serie (passar dig Lisa!) :D
Och självklart så är det en sjukt snygg kille med också! Det är ju ganska givet.








v.10

Jag är lite dålig på att skriva. Iaf om intressanta saker.
Men idag är det måndag. Det betyder en ny vecka med praktik. Jag åkte som vanligt till Vara i morse. Och idag var det en bra dag. Lite kallt ute bara. Frös som fan när vi hade rast! Men annars var det bara roligt! Jag känner på mig att hela veckan kommer bli bra. Jag ska försöka planera en till övning ikväll som jag sedan kan göra i morgon eller på onsdag.

I helgen som var, var jag bara hemma. Jag kollade på massor med skidor, städade, tvättade och spelade lite sims.
Och i helgen som kommer så måste jag börja skriva på uppsatsen som ska vara klar om ett par veckor. Jag måste även läsa en massa kurslitteratur, både i veckan och i helgen. Jag försöker att läsa när jag väntar på buss och tåg, nu på veckorna. Men idag var jag så trött!! När jag åkte hem idag hade jag världens huvudvärk och jag var astrött!

Nu ska jag fortsätta att kika på "Vänner" och sen försöka plugga lite.

v.9!!

Den här veckan har jag praktik i Vara. Idag är det torsdag och jag är helt slut! Och jag kommer göra detta i 2 veckor till. Det är superkul! Det är ju det här som är det bästa med hela utbildningen. Jag var ganska närvös i början av veckan. Men nu går det jättebra.
Min dag såg ut såhär t.ex:
Jag klev upp typ 05.10. Gjorde mig klar inför dagen.
Gick till resecentrumet. Tog bussen till Grästorp.
Sedan tåg till Vara.
Jag var på skolan kl 07.30.
Sedan slutade barnen skolan 13.20.
Sedan var jag på fritis till kl 16.
Sedan tåget hem 16.30;tåg till Grästorp och sedan buss till Trollhättan.
Gick hem ifrån resecentrumet.

När jag kom hem började direkt steka pannkakor. Och nu sitter jag här.
Igår somnade jag kl 21. Och det kommer jag även göra ikväll.

I morgon ska jag vara på fritis hela dagen. Sen ska syrran åka med mig hem till Trollhättan.
Vi ska äta god mat och sedan mojsa hemma hos mig!!

RSS 2.0